Inschrijven? Twijfelt u nog? LEes dan deze Mooie Recensies 

We zijn trots op onze lokale loop - lees hier wat zoal over de Luilakpolderloop verteld wordt. En laat vooral ook zelf een recensie achter! 

 

Wat vindt jij van de Luilakpolderloop?

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sander
een jaar geleden

Gezellig, gemoedelijk en top georganiseerd! Snel parcours door een oer-Hollands landschap. Lekker op de fiets heen, biertje in de voetbalkantine, het was genieten!

Jantien
een jaar geleden

Ontzettend leuke loop! En top geregeld!
Dank aan de organisatie en de vele vrijwilligers!

Mirananda
een jaar geleden

Onze kinderen deden dit jaar voor het eerst mee. En wat was het leuk. Wij en zij hebben genoten. Organisatie top! Volgend jaar weer!

Deborah
een jaar geleden

Wat een ontzettende leuke en gezellige loop. Met fantastische vrijwilligers onderweg en in de kantine. Met een bingo en een drankje na afloop maakte deze avond helemaal af. Tot volgend jaar!

Frank van Diemen
een jaar geleden

Lekker kleinschalige loop door een prachtig Hollands polderlandschap en mooie dorpjes. Alles perfect geregeld, vriendelijke vrijwilligers bij de waterposten en die je naar parkeerplek wijzen, 2 waterposten op de 10EM, gezelligheid in de kantine van V.V Jisp en alles zeer betaalbaar. En dat alles voor maar € 8 (incl herinnering en 1 consumptie). Ik heb extreem genoten. Zeer veel dank aan organisatie en vrijwilligers!!

Wouter
een jaar geleden

Super vrijwilligers team die het ieder jaar weer voor elkaar krijgen om een prachtige loop te organiseren, voor jong en oud en voor ieder niveau! En wat een omgeving!